Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Qui som

Som el jove banc del temps de la Riera d’Ardenya, creat entre els veïns i veïnes de Vilanova del Vallès, Montornès del Vallès i Vallromanes, i oberts a tothom qui vulgui participar-hi, sigueu d’on sigueu.

Ens uneixen les ganes de transformar la realitat que vivim, i fer-nos la vida més fàcil les unes a les altres. Per això, hem creat un banc del temps que ens permet demanar i oferir serveis a canvi de temps, el bé més preuat que tenim.

Vam néixer al 2021, després que la pandèmia ens revolucionés les vides, i ens adonéssim que la comunitat és indispensable i que els diners no haurien de ser el motor de les nostres accions.

Si bé amb el temps teixim confiança entre persones diverses, l’objectiu del banc del temps és generar una alternativa al sistema capitalista. Per això, fomentem l’intercanvi de serveis, activitats o coneixement a través del temps.

Es poden oferir i rebre tot tipus d’activitats, des de passejar el gos o anar a buscar els encàrrecs de la tarda, a feines que requereixen d’un coneixement tècnic o especialitzat, com la traducció d’un text, la revisió d’un aire condicionat, o un taller d’art.

Tot és possible i tot és benvingut. Què necessites? Què pots oferir?

A %d bloguers els agrada això: